Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Pfrommer Makelaardij

Een heldere kijk op wonenStationslaan 46
3841DB Harderwijk

Telefoon:

06-81288180

E-mail:

Website:

http://www.pfrommermakelaardij.nl

KvK:

08178887


Openingstijden:
U kunt bij Pfrommer Makelaardij terecht wanneer het het beste uitkomt.

Specialiteiten:
Pfrommer Makelaardij is specialist in bestaande bouw in de regio Harderwijk, Hierden, Ermelo en Putten. Pfrommer Makelaardij houdt zich niet bezig met de verkoop van nieuwbouw, kantoren, winkels of bedrijfspanden.

Bedrijfsomschrijving:
Pfrommer Makelaardij beschikt over een team dat met u meedenkt en gezamenlijk met u de juiste strategie bepaalt voor een succesvol resultaat. De kwaliteit van dienstverlening staat centraal, de benadering is net even anders: persoonlijk, no-nonsens, met een heldere kijk op wonen.

Pfrommer Makelaardij is NVM-gecertificeerd en staat garant voor betrouwbare, enthousiaste en betrokken mensen met aandacht voor u!

Foto's


Bedrijfsfoto Pfrommer Makelaardij

Social Media

Pfrommer Makelaardij is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.